Home PageElegant

Elegant

Hej alla kattälskare!

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att lägga ordar till samma förmånliga priser dem själva har hos oss åt sina kattungeköpare. När du lägger en beställning åt dina kattungeköpare lämnar du dennes/deras kontaktuppgifter samt anger om orden skall gå hem till Er eller direkt till kattungeköparen. Vid varje beställning du gör åt dina kattungeköpare så lämnar du meddelandet ”Order avsedd för kattungeköpare” i ordernotis och vi kommer då att lagra varje krona du handlat åt dem på ditt bonuskonto. 10% av det totala värdet på ditt bonuskonto omvandlas till innestående rabatt och går att användas i shoppen när du handlar och lägger beställningar åt dig själv. Du kan nyttja din rabatt från ditt bonuskonto en gång per varje sexmånadersperiod. Det går inte att kombinera rabatt från bonuskontot för att kombinera med andra rabatter eller kuponger.

Om du handlar mer rabattkupong eller till kampanjpriser när du handlar åt din kattungeköpare så är det endast det belopp du betalar för produkten som är bonusgrundande. Om din beställning debiteras med frakt så är den summan ej bonusgrundande.

Välkommen att handla hos oss!

Amalyn of Sweden

Hej!

Vi firar att vi nu haft igång webshoppen i en månad! Detta vill vi fira tillsammans med våra kunder och erbjuder Er därför 10% rabatt på alla beställningar som görs mellan den 2:a juli till och med den 7:e juli! Observera att rabatten ej gäller på frakten utan enbart på de produkter som du beställer.

Välkommen att handla hos oss!

Amalyn of Sweden