Jag är inte uppfödare, kan jag handla hos er?

Om du har flera katter, är aktiv inom utställning, äger raskatt eller hittekatt, är jourhem eller liknande är du välkommen att kontakta oss så skall vi se om vi kan hjälpa dig med ett konto hos oss!

Hur fungerar bonussystemet för kattungeköpare?

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att lägga ordar till samma förmånliga priser dem själva har hos oss åt sina kattungeköpare. När du lägger en beställning åt dina kattungeköpare lämnar du dennes/deras kontaktuppgifter samt anger om orden skall gå hem till Er eller direkt till kattungeköparen. Vid varje beställning du gör åt dina kattungeköpare så lämnar du meddelandet "Order avsedd för kattungeköpare" i ordernotis och vi kommer då att lagra varje krona du handlat åt dem på ditt bonuskonto. 10% av det totala värdet på ditt bonuskonto omvandlas till innestående rabatt och går att användas i shoppen när du handlar och lägger beställningar åt dig själv. Du kan nyttja din rabatt från ditt bonuskonto en gång per varje sexmånadersperiod. Det går inte att kombinera rabatt från bonuskontot för att kombinera med andra rabatter eller kuponger.

Om du handlar mer rabattkupong eller till kampanjpriser när du handlar åt din kattungeköpare så är det endast det belopp du betalar för produkten som är bonusgrundande. Om din beställning debiteras med frakt så är den summan ej bonusgrundande.

Hur fungerar det att hämta varorna själv?

Klicka i hämta själv när du skall välja fraktalternativ för din order. Kontakta sedan oss för att boka in en tid då du kan komma och hämta varorna! Tänk på att vi måste plocka ihop och packa din order och det tar samma tid som för ordinarie sändningar.

Hittar du inte svaret?

Tveka inte på att höra av dig till oss!

0709815929