Slide background
Slide background
Slide background

Välkommen till Amalyn of Sweden!

Vi är Sveriges första djurshop avsedd för uppfödare - hela sortimentet tillgängligt till grossistpris! Snabba leveranser, bra service & billig frakt! Vår vision är enkel - alla uppfödare skall ha möjlighet att utan mellanhänder kunna ta del av stilrena, praktiska och prisvärdiga produkter! Alla vill ge sina djur det absolut bästa - det är just det som vi vill hjälpa till med!

Kontakta oss idag - 0709815929

Amalyn of Sweden  Din uppfödarshop

Då vi startade vår småskaliga birmauppfödning visste vi att det skulle vara dyrt – men vi hade ingen aning om hur ofta vi skulle behöva köpa nya bäddar, lådor, klösträd och dylikt. Då Amandine närmade sig slutade av sin utbildning startade drömmen om ett eget företag – inte inom IT utan inom djurbranschen. Vi ville göra något för att underlätta det för uppfödare att ge sina djur allt de vill – men till rimliga priser! Tack vare ett stort engagemang och driv började vi komma i kontakt med fabriker och så småningom bestämde vi oss för några få som vi importerar vårt sortiment ifrån. Vi har samma utgifter som andra inom branschen och samma skatte- och momsplikt. Vi känner ändå att det är rätt beslut för oss att driva detta företag och verka för att alla uppfödare skall ha råd med precis allt de önskar köpa!

PASSIONEN FÖR DJUR

Vi drivs av en stor passion och intresse för våra fyrbenta vänner och strävar hela tiden efter att dessa skall få skämmas bort och må så gott som möjligt. Tyvärr är inte alla djur så lycklig lottade som man hade önskat och det är något man som privatperson många gånger känner sig maktlös inför. Vi har tagit ställning och vill inte bara sälja djurartiklar – vi vill göra en skillnad för djuren! Efter en omröstning bland våra kunder kom vi fram till att 5% av årets vinst går oavkortat till forskning om den fruktansvärda sjukdomen FIP som drabbad alldeles för många. Varje krona du spenderar hos oss gör en skillnad – ta ställning du också!

Leave a Reply

AMALYN OF SWEDEN - NYHETER